Останнє оновлення 16.06.21

БО «БФ «МАМА ПЛЮС Я» піклується про ваші персональні дані і робить все можливе, щоб захистити їх. Ця політика приватності написана для того, щоб допомогти вам зрозуміти, які ваші персональні дані збираються, зберігаються і використовуються, і що відбувається з ними, коли ви використовуєте наш веб-сайт https://mamaplusya.dp.ua/

1. Хто ми?

Ми, БО «БФ «МАМА ПЛЮС Я». Ми визначаємо які, з якою метою і як будуть оброблятися ваші персональні дані. При виникненні питань ви можете з нами зв’язатися, відправивши електроний лист на пошту fondmamaplusme@gmail.com.

Більше информациї: https://mamaplusya.dp.ua/

2. На що поширюється політика приватності?

Дана політика приватності поширюється на наш веб-сайт: https://mamaplusya.dp.ua/

3. Які дані збираємо і навіщо?

Дані які ми збираємо діляться на дві категорії: технічну інформацію і дані, які надає нам користувач.

Технічна інформація. Коли ви заходите на наш сайт, деякі дані збираються автоматично. Нам потрібні технічні дані для роботи, підтримки і поліпшення нашого веб-сайту. Сюди входять такі дані як IP адреса, UTM параметри, геолокація, тип пристрою і тип браузера, файли cookie і дані про вашу взаємодію з сайтом – сесійний ID.

До сесійного ID входить: ваша взаємодія з сайтом, назва сайту, з якого ви перейшли на наш сайт, використовувані вами функції, використані сторінки на нашому сайті, спосіб використання нашого сайту і дії, які ви вживаєте, якщо такі дії присутні.

Дані, що надаються користувачем. Для того, щоб правильно ідентифікувати та ефективно використати Ваш благодійний внесок, мати змогу повернутись до Вас із зворотним зв’язком за результатом публічного збору чи результатом використання зібраних коштів, а також мати можливість ідентифікувати Ваш платіж для відповіді на Ваші подальші питання, нам потрібно ваше повне ім’я, прізвище, номер телефону, платіжна інформація та email адреса.

Зверніть Вашу увагу. Ми свідомо не обробляємо персональні дані користувачів молодше 16-ти років. Якщо ви є таким користувачем, або ж ви законний представник користувача, будь ласка повідомте нам про це на електронну пошту fondmamaplusme@gmail.com.

4. Як довго ми зберігаємо ваші дані?

Ми зберігаємо ваші дані протягом 36 місяців. Однак ви можете скористатися своїм правом на видалення своїх даних. В такому випадку ваші дані будуть видалені з наших серверів протягом 30 днів після вашого запиту.

5. Чи передаємо ми дані третім особам?

Ми використовуємо ваші дані для здійснення статутної діяльності та виконання наших зобов’язань за укладеними із Вами правочинами і можемо їх передавати на наступних підставах:

Виконання норм законодавства. Ми будемо розкривати ваші персональні дані

третім особам в тому обсязі, в якому це необхідно:

● для виконання державного запиту, постанови суду або відповідного законодавства;

● для запобігання незаконному використанню нашого сайту або порушення Умов використання нашого сайту і наших політик;

● для захисту від претензій третіх сторін;

● для допомоги в запобіганні або розслідування шахрайства.

Передача третім сторонам: Ми передаємо ваші персональні дані третім сторонам на основі публічної оферти для обробки від нашого імені з дотриманням технічних і організаційних заходів для захисту ваших особистих даних, наприклад, для обробки кредитних карт і платежів.

6. Чи передаємо ми ваші дані за межі Європейської економічної зони?

Персональні дані, які ми збираємо, зберігаються на серверах в Україні та Німеччині. За замовчуванням дані зберігаються в Україні, але можливо нам потрібно буде обробити ваші персональні дані в іншій країні. При виникненні необхідності трансферу ми застосуємо необхідні заходи захисту даних і запитаємо вашу згоду, за винятком тих випадків якщо трансфер даних буде необхідний для виконання правочину.

7. Чи використовуємо ми файли cookie?

Ні, але незабаром він зязится на нашому сайті.

8. Які права я маю на свої дані?

У вас, як у суб’єктів персональних даних є наступні права:

● Право на доступ до інформації. Ви можете запитати пояснення обробки ваших персональних даних.

● Право на портативність. Ви можете запросити всі дані, які ви нам надали, а також зробити запит на передачу даних іншому контролеру.

● Право на обмеження обробки. Ви можете частково або повністю заборонити нам обробляти ваші персональні дані.

● Право на подачу скарг. Якщо ваш запит не був задоволений, ви можете подати скаргу до регулюючого органу – Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини на пошту omb@ombudsman.gov.ua

● Право на видалення інформації. Ви можете відправити нам запит на видалення ваших персональних даних з наших систем.

Щоб скористатися своїми правами напишіть нам електронного листа на електронну пошту fondmamaplusme@gmail.com. Якщо ваш запит не був задоволений, ви можете подати скаргу до регулюючого органу – Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини на пошту omb@ombudsman.gov.ua

9. Як ми оновлюємо політику приватності?

Дана політика приватності і правовідносини, що потрапляють під її дію регулюються Законом України “Про захист персональних даних”. Чинні закони і вимоги до обробки персональних даних можуть змінитися. В такому випадку ми опублікуємо нову версію Політики приватності у себе на сайті. Якщо ми застосуємо суттєві зміни, які впливають на вашу приватність і конфіденційність, ми повідомимо вас за допомогою email або ж відобразимо інформацію на веб-сайті і запитаємо вашу згоду